McLaren-coureur Fernando Alonso heeft kwaad bloed gezet bij één van zijn vele fanclubs,  de ‘Pena Asturias F-1’ genaamd. Zeventien leden van de Spaanse fanclub waren speciaal afgezakt naar Melbourne om hun idool te ontmoeten, maar de regerend wereldkampioen negeerde hen gewoon.

De leden van de fanclub keerden van hun verre reis teleurgesteld terug. De voorzitter van de fanclub, Manuel Rodriguez reageert: We vroegen hem voor een foto of een handtekening, maar hij keek met afgunst naar ons en zei alleen: nee. We zijn echt boos op onze idool, we steunen de rijder Alonso, maar als mens laat hij te wensen over.

De leden van Alonso’s fanclub konden wel op de foto met Kimi Raikkonen en kregen zelfs handtekeningen van Formule 1—baas Bernie Ecclestone.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!