Vandaag was zoals aangekondigd de dag dat Williams het nieuwe kleurenschema van de wagen voor volgend jaar zou bekendmaken in Bahrein. Zo is geschied. Gisteren werd al gemeld dat Williams een nieuwe grote sponsor had gestrikt: de Royal Bank of Scotland.

Toen Mark Webber, Nick Heidfeld en Antonio Pizzonia de baan op kwamen met hun pasgeverfde wagens, was er echter niet zoveel om verbaasd over te zijn: aan de kleuren van de wagen is niets veranderd. Het donkerblauw, wit en grijs zijn nog steeds aanwezig, maar in een licht verschillend schema en met enkele nieuwe sponsors: de Royal Bank of Scotland en de Dr�xlmaier Groep.

Over de rijders is ook nog geen beslissing gevallen. Mark Webber is reeds zeer van een zitje, maar de tweede wagen is nog niet bezet. Het wordt dus ofwel Nick Heidfeld, ofwel Antonio Pizzonia die die plaats zal innemen. De ‘verliezer’ zal dan waarschijnlijk een testpositie krijgen, maar kan niet op vrijdag rijden aangezien beide heren een race hebben gereden dit seizoen.

Foto’s van de het nieuwe kleurenschema zullen zeker volgen

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *