We kunnen dit seizoen niet zeggen dat het saai is in het kampioenschap, in totaal zijn er drie teams die meedingen voor het kampioenschap.
We moeten dan ook eerlijk toegeven dat de nieuwe regels hier ook aan bijgedragen hebben.

Net nu we dachten dat het eens de goeie richting uitgaat en dat de huidige regels voldoende waren om er spanning in te brengen kunnen we in het Duitse magazine, Auto Motor und Sport, weer iets lezen dat de meeste fans niet echt zal aanstaan.

Volgens het magazine zou de FIA aan het onderhandelen zijn met de F1 teams, de onderhandelingen gaan over de krachtbronnen van de wagens, men zou de motorinhoud willen verkleinen.

Momenteel rijden de F1 wagens met 3.0 liter motor en in 2005 zou dat kunnen teruggeschroefd worden naar een 2.4 liter krachtbron.

Men denkt nu dat Ferrari en Mercedes te vinden zullen zijn voor dit voorstel en BMW zou dan de ergste tegenstander zijn van dit voorstel.
Eigenlijk niet zo moeilijk te begrijpen want momenteel heeft BMW ��n van de krachtigste motoren uit het F1.

We zullen moeten afwachten tot dit nieuws officieel zal bevestigd worden door de bevoegde instanties.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter