Het Red Bull Racing team doet het niet slecht in de F1, het team heeft ondertussen al 19 punten op zak.
Het team van Mateschitz heeft nog steeds de Cosworth motor als krachtbron, niet meteen de meest krachtige motor van de grid.

Bij Cosworth hebben ze nu een nieuwe motor gefabriceerd die vanaf de Grote Prijs van de USA zal gebruikt worden, de nieuwe motor zou een slordige 30 pk meer hebben dan de huidige motor.

Technisch directeur, Guenther Steiner wist nog te zeggen dat de wagen per ronde drie tienden sneller zal zijn en dat er vanaf Magny Cours en Silverstone nieuwe a�rodynamische onderdelen zijn voorzien.

Het Red Bull team zal volgend seizoen overstappen naar de Ferrari motoren.
Naar verluid zou het Oostenrijkse team al alle data hebben van de 2006 Ferrari motor en binnen de 20 dagen zou het er een schaalmodel (1/2) van de nieuwe 2006 wagen in de windtunnel moeten staan.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter