Heikki Kovalainen heeft een nieuwe helm. Vandaag presenteerde hij zijn helm op het circuit van Melbourne. De helm is knalrood en is afkomstig uit het populaire spelletje ‘Angry Birds’. De nieuwe helm komt voort uit een samenwerking tussen Kovalainen en Rovio Entertainment. Het bedrijf Rovio Entertainment is verantwoordelijk voor de populaire game Angry Birds.

Heikki Kovalainen reageert op de samenwerking met het gaming bedrijf: Het is een leuke samenwerking op vele vlakken, zegt de Fin. Het is de eerste keer dat ik samenwerk met een gaming bedrijf, maar het past goed bij mijn doel om een overeenkomst aan te gaan met unieke bedrijven. Als Fin vind ik het ook erg leuk dat ik nu een sponsorcontract aan ga met een Fins bedrijf op een wereldwijd platform. Wat ook belangrijk is, is dat ik een grote fan ben van Angry Birds dus deze samenwerking past perfect bij mij.

Het Finse bedrijf laat in een reactie weten: We zijn erg blij dat we met Heikki gaan samenwerken in de Formule 1. De helm ziet er geweldig uit en we denken dat mensen erg gaan genieten van de merchandise en de webgame. Met de merchandise en de webgame doelt woordvoerder van Rovio Entertainment Harri Koponen op een merchandise lijn die dit voorjaar zal verschijnen. Ook komt er een webgame van Angry Birds met een Formule 1 thema. De Formule 1 liefhebber die ook van een spelletje Angry Birds houdt en beide wil combineren moet nog even wachten. Het spelletje zal waarschijnlijk pas deze zomer verschijnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *