Felipe Nasr hoopt volgende maand tijdens de Grand Prix van Brazilië bekend te maken waar hij volgend jaar rijdt.

Nasr rijdt nu bij Sauber: Ik weet nog niet wat mijn plannen zijn voor volgend seizoen. Hopelijk kan ik in Brazilië meer vertellen. We werken eraan.

Volgens geruchten zou Nasr de steun hebben van Bernie Ecclestone, Ecclestone wil graag een Braziliaan in de Formule 1 houden. Nu Felipe Massa na vijftien seizoenen vertrekt zou Nasr volgend jaar de enige Braziliaan in de Formule 1 zijn. Nasr wordt in verband gebracht met Force India.

Nasr: Ik ken de geruchten. Maar ik of iemand van mijn management hebben nog niet met Force India gesproken. Er is zelfs geen contact geweest. Ik begrijp de geruchten omtrent Force India, het is een gewild stoeltje. Force India heeft de laatste jaren goed gepresteerd.

Sauberteamgenoot Marcus Ericcson liet eerder al weten wel oren te hebben naar een stoeltje bij Force India.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.