In fel contrast met vorig seizoen is het dit jaar enorm spannend. Waar Schumacher vorig jaar al tijdens de grote prijs van Frankrijk de wereldtitel behaalde moet hij nu misschien tot de allerlaatste race strijden voor een 6de titel.

Tijdens de persconferentie in Indianapolis werd aan enkele andere piloten hun mening gevraagd over de titelstrijd en wie zij denken dat de titel zal behalen.

Jaques Villeneuve:

“Het kampioenschap is heel erg open, het is onmogelijk om te weten wie er uiteindelijk zal winnen. Ra�kkonen heeft het in het 2de gedeelte van dit seizoen wat moeilijker maar moest er iets gebeuren met Montoya en Schumacher dan is hij er wel om alle punten te nemen.”

Da Matta:

“Nu de Ferrari en de Williams zo dicht bij elkaar zijn kan het zijn dat alles zal afhangen van het weer of van wie de betere band heeft.”

Alonso was kort en gaf hun gelijk:

“Ik denk er net hetzelfde over, het is te open om een gok te wagen.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter