Felipe Nasr wil volgend jaar graag bij het team van Sauber blijven. De toekomst van de coureur, die twee weken geleden indruk maakte op het circuit van Interlagos en daar met WK-punten het seizoen van Sauber redde, is echter allerminst zeker.

Vandaag vertelde de Braziliaan het volgende in de officiële FIA-persconferentie: Ik wil bij Sauber blijven, dat is mijn prioriteit voor nu. Ik hoop dat het snel rond komt.

Ondertussen wordt er in de Duitse media gemeld dat Manor-coureur Pascal Wehrlein bijna rond zou zijn met Sauber. Wehrlein zou de teamgenoot worden van Ericsson, die inmiddels wel bevestigd is.

De persoonlijke sponsor van Nasr, Banco do Brasil, zou zijn sponsoring stop zetten. Deze sponsoring is goed voor enkele miljoenen per jaar. Dit zou mogelijk tot gevolg hebben dat aan de Formule 1-carrière van Nasr een vroegtijdig einde komt en dat er volgend jaar ook geen Braziliaan in de Formule 1 rijdt. Dat zou voor het eerst sinds 1969 zijn.

Alleen Manor heeft nog twee stoeltjes in de Formule 1 vrij, maar ook daar is bekend dat er geld nodig is. We houden je op de hoogte!


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.