Er staan/stonden nogal wat aparte namen op de nieuwe Jordan F1 wagen.

Alleen de ochtend van de dag van de shake down werden de zijkanten gesierd met het Trust logo, hoewel Verstappen (nog) geen contract heeft met Jordan. Bij navraag bleek dat e.e.a. met toestemming van Trust is geschied.

Verder staat de naam “Lazarus” vermeld. Dit zou refereren aan de bijbelse figuur met dezelfde naam. Lazarus stond op uit de dood. Dit zou kunnen staan voor de herrijzenis uit een diep dal door het Jordan team. “Phoenix” had in dit verband ook gekund, maar daar zal Eddie dan zijn redenen voor gehad hebben om d�t juist niet te doen.

Ook “04 04 04” stond er nog op de EJ14 te lezen. Voor het moment is het enige wat hierbij te binnen schiet de datum waarop de eerste GP in Bahrain wordt verreden. Of weet iemand anders nog een andere betekenis of referentie voor dit getal ?

Als we goed op de volgorde van de woorden op de wagen letten, stond er dus “Trust Lazarus.” Wil Eddie ons ineens in bijbelse figuren laten geloven ? Ik denk dat ik Perridon van Trust aanraad: Trust kijk uit dat je niet wordt belazerd…

Wordt vervolgd.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter