De Jumbo Racedagen, ‘driven by Max Verstappen’ op Circuit Zandvoort wordt dit jaar groter dan ooit, naast publiekslieveling Max Verstappen komt ook zijn Daniel Ricciardo en voormalig F1-coureur David Coulthard naar het duinencircuit.

De verwachting is van de organisatie is dat Daniel Ricciardo ook een demonstratie zal verzorgen. De verwachting is dat het op het circuit van Zandvoort opnieuw bom vol zal zijn, dat was de afgelopen twee edities ook al zo. Naast de demo van Ricciardo is er dit jaar ook heuse caravanrace.

Daniel Ricciardo kwam in 2011 al naar Zandvoort, hij gaf toen een demo in een NASCAR-bolide. David Coulthard is ook niet geheel onbekend met de duinen, hij won in 1991 de allereerste editie van de Marlboro Masters.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter