Het is ‘vrijwel zeker’ dat Italië in 2020 een tweede Grand Prix zal organiseren.

Aan het woord de burgemeester van Florence, Dario Nardella, die optimistisch is over het lokale Mugello-circuit -welk overigens eigendom is van Ferrari- dat een week na Monza een race kan organiseren.

Een tweede Grand Prix dit jaar is vrijwel zeker en zou in de annalen van de autosport maar ook in de geschiedenis van Florence terechtkomen, aldus de burgemeester.

We kruisen onze vingers omdat we nog nooit zo dicht bij deze kans zijn gekomen om de Formule 1 in Mugello te zien. voegde hij eraan toe.

La Gazzetta dello Sport-journalist Andrea Cremonesi wees er echter op dat zowel Mugello als Imola vechten voor dezelfde racedatum op dit moment.

Cremonesi vertelde RTL dat een tweede race in Rusland ook waarschijnlijk is.

Volgens onze bronnen wil Sochi absoluut een dubbel evenement hebben. Ik denk dat dat ook waarschijnlijk is., aldus Cremonesi.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!