Ook bij BAR-Honda zou de nieuwe wagen wel ‘ns kopzorgen kunnen veroorzaken. In Valencia leek de BAR 007 onderhevig te zijn aan betrouwbaarheidproblemen. De nieuwe motor leek niet bestand te zijn tegen de lange afstanden die hij door de nieuwe regels moet aankunnen. Testrijder Anthony Davidson zag tweemaal zijn langeafstandspogingen in rook opgaan omwille van een motorprobleem.

“Ik heb enkele motorproblemen gekend, maar we hopen deze de komende weken op te lossen met meer betrouwbaarheidstest,” sprak Davidson. “Voor de rest gingen de test goed. De snelheid was er en de resultaten van de lange afstand bandentests waren positief. We hebben ook hard gewerkt aan de balans van de wagen en maakten op dit vlak enkele significante verbeteringen in de laatste vier dagen.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *