Nadat hij een geplande ontmoeting met de GPDA op Silverstone aflaste stelt Max Mosley nu voor om de F1 piloten volgende maand in Cannes te ontmoeten. Die vergadering zou plaats vinden op 1 augustus, een dag na de GP van Hongarije en de eerste dag van de drie weken durende vakantie.

Volgens Mosley moet de helft van de rijders op zijn uitnodiging ingaan, of de vergadering wordt weeral afgelast. De vorige afzegging kwam er nadat GPDA codirecteur David Coulthard enkele opmerkingen maakte tegen de pers die de hele vergadering volgens Mosley in een circus zouden hebben veranderd.

“Het lijkt mij wat raar om een hele groep mensen naar ��n iemand te brengen.” Gaf Coulthard als antwoord op de nieuwe uitnodiging. “Maar dat is wat er op tafel ligt. Enkel de tijd zal uitwijzen of we de helft daar krijgen.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter