Ferrari maakt volgens Max Mosley de sport niet kapot. Het zijn de andere teams die er niet in slagen om hun job fatsoenlijk te doen.

“Ik zou niet zeggen dat ze de sport kapot maken. Ik zou zeggen dat McLaren en Williams, en in mindere mate Renault en BAR de sport kapot maken omdat ze prutsen. Dat is nu eenmaal de waarheid. Het is niet aan Ferrari om te verliezen, het is aan de anderen om te winnen. Het enige wat ze moeten doen is ze bij blijven.”

“En momenteel is het ergst van al dat ze rondbazuinen dat wij Ferrari helpen. We zouden wel gek moeten zijn om Ferrari te helpen. Als ik Schumacher op een wettige manier kon vertragen, dan zou ik het doen. Maar dat kan je niet, het ligt allemaal in de handen van de teambazen en de ingenieurs van de vier andere teams.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter