Laatste nieuws: Montoya zou bezig zijn om reeds met ingang van 2004 te wisselen.

Hij heeft een kontrakt bij Williams wat loopt tot en met 2004, maar er wordt gezegd dat zijn manager probeert om hem reeds eind van dit jaar “vrij” te krijgen, via een wettelijk precedent (dat wil zeggen: baserend op een gerechtelijke uitspraak in het verleden inzake een soortgelijk geval.) Dit precedent komt er op neer dat een persoon vrije keuze van werkplaats moet kunnen hebben…

Vrijwel iedereen was ervan overtuigd dat Montoya een kontrakt had getekend bij McLaren Mercedes, en wel met ingang van 2005, maar dit bericht zou daar recht tegen ingaan. McLaren heeft bij de GP van Budapest officieel bekend gemaakt dat R�ikk�nen en Coulthard daar volgend jaar nog rijden.

Als Montoya dus niet naar McLaren gaat, waar o waar zou ie dan w�l naartoe gaan ? Als dit bericht waar is, is mijn idee Toyota, maar voor het moment wacht ik liever nog even af…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter