Schumacher heeft verleden week op de TV gezegd dat hij en Montoya de enige titelkandidaten zijn voor het 2003 kampioenschap, daarmee schrijft de Duitser de jonge Fin al af als titelkandidaat.

Montoya van zijn kant blijft rekening houden met de Jonge Fin, hij blijft zich bewust van een eventuele dreiging van R�ikk�nen, Montoya weigert te geloven dat Kimi geen kans meer maakt.

Montoya:

“Als Kimi zondag wint dan is alles weer flink door elkaar geschud.
We vechten allemaal voor het kampioenschap en op dit moment is niemand geneigd om een cadeautje weg te geven.”

Het lijkt er nu ook op dat Montoya de druk op zichzelf aan het opvoeren is, volgens hem heeft Michael de beste kaarten in de hand voor de Japanse Grote Prijs en daarom juist dat Montoya weet dat hij in Indy een goed resultaat moet neerpoten.

Montoya:

“Ik voel niet echt extra druk op mij.
Ik ga niet zeggen dat ik naar Indy ga met de gedachte Michael af te maken.
Ik zal zo hard mogelijk vechten, kan ik eerste worden, ben ik tevreden, maar als ik tweede ben, dan is het zo.”

Indianapolis zal ons ongetwijfeld op het randje van de stoel doen zitten, Montoya is niet bepaald de persoon die het bijltje vlug naast zich neer zal leggen.
Als daar maar geen brokken van komen.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter