Juan-Pablo Montoya heeft gezegd dat hij niet hoeft onder te doen voor teamgenoot Kimi Raikkonen. Montoya won dit jaar twee GP’s (Groot-Brittanni� en Itali�) terwijl Raikkonen er vijf op zijn naam wist te schrijven (Spanje, Monaco, Canada, Hongarije en Turkije).

Montoya: ” Ik voel mij niet slechter dan Raikkonen. Hij heeft dit jaar al veel pech gekend, maar ik heb ook geen makkelijk jaar gehad.  “ De Colombiaan miste aan het begin van het seizoen twee races door een schouderblessure.

Ook denkt de McLaren-rijder dat de MP4-20 vooral voor de Fin ontworpen is: ” De wagen is rond Kimi gebouwd en leunt naar voren met een basis van onderstuur en dat is precies het tegenoverstelde van wat ik zou willen. In zekere zin heb ik me kunnen aanpassen maar het is nog niet 100% mijn smaak. Op dit moment lijkt hij wel sterker, maar ik maak me geen zorgen. Ik moet alleen een betere balans weten te vinden.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!