Juan Pablo Montoya moest nauwelijks moeite doen om het ronderecord van Valencia eerder deze week te verbeteren. Ondertussen staat dat record al wel op naam van Williams testrijder Pizzonia.
Moet het nog gezegd worden dat de Colombiaan uitermate tevreden is over de nieuwe FW26.

“We zitten nog maar aan het begin van het ontwikkelingsproces, maar ik ben er zeker van dat we met de 26 voor het kampioenschap kunnen vechten”

Vorig jaar had Williams door allerlei aerodynamische mankementen moeite om de rest bij te houden. Naar mate het seizoen vorderde verbeterde de situatie, maar wat als de blauw witte wagens al sinds Melbourne goede resultaten neerzetten?

Het wordt volgens Montoya een interessant jaar met gevechten tussen McLaren, Ferrari en Williams.

 

“Zelfs Renault moet je in de gaten houden, ze hebben veel vooruitgang geboekt. Het zal een hardbevochten kampioenschap worden met vele kandidaten, maar dat is leuk voor de fans.”

Hartpatienten zijn gewaarschuwd…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter