Gaat Montoya dan toch naar McLaren ? De Teletekst-nieuwsgroep van de VRT wist het volgende te melden, ik citeer:

“De Grand Prix van Japan wordt de laatste van de Colombiaanse coureur Juan Pablo Montoya bij Williams. Hij trekt naar McLaren. Dat heeft de Duitse sensatiekrant Bild “uit betrouwbare bronnen” weten te halen.

Het contract van Montoya loopt eind 2004 af. Maar daarin staat dat hij eind dit seizoen weg mag, als hij geen wereldkampioen wordt. Na de Grand Prix van USA is hij daarvoor uitgeschakeld.

Montoya zou bij McLaren David Coulthard vervangen. Volgens Bild zou McLaren een schadeloosstelling van 21,3 miljoen euro aan Williams moeten betalen. Bij McLaren ontkent men alles.”

Of we er veel moeten van geloven weet ik niet, het gerucht deed al vaker de ronde en McLaren bevestigde reeds dat Coulthard gewoon in de grijze bolide van Woking zal rondrijden.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter