Juan-Pablo Montoya helpt teamgenoot Kimi Raikkonen enkel als het echt nodig is. Wanneer Fernando Alonso in een positie rijdt waarmee hij kampioen wordt, zal de Colombiaan voor zijn eigen succes rijden.

” Wanneer Alonso op een derde plaats rijdt en ik eerste, dan zal ik proberen te winnen.  “ vertelt de McLaren-coureur. ” In een andere situatie zal ik Kimi wel helpen. Ik heb besloten hem in de voorbije races te helpen en nu is dat ook zo. Teamorders zijn het niet, maar je moet een teamspeler zijn en dat is wat ik de laatste races heb gedaan.  “

Zondag (morgen) moet Raikkonen vijf punten meer halen dan Alonso wil hij nog kans maken op de wereldtitel. Een podiumplaats bezorgt de Renault-coureur zijn eerste wereldtitel.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!