In het F1-kampioenschap zal Midland uitkomen met een Russische licentie, het team kreeg die van de Russische autosportbond. Om deel te nemen aan het kampioenschap moet elk team in het bezit zijn van een licentie die door de nationale automobielfederatie wordt versterkt.

” Als Rus ben ik enorm blij dat we als een Russisch team gaan meedoen in het kampioenschap.  “aldus Alex Schnaider. ” Het is altijd onze bedoeling geweest om een Russische licentie te krijgen en ik ben er dan ook heel tevreden mee.  “

Midland is met de Russische licentie meteen het eerste Russische team dat deelneemt aan het F1-kampioenschap.

Ook F1-baas Bernie Ecclestone was opgetogen en feliciteerde het team: ” Ik ben enorm blij dat we nu een Russisch team hebben.Ik ben er zeker van dat het Midland-team voor veel interesse zal zorgen, niet alleen vanuit Rusland maar wereldwijd. Ik wil dan ook Alex Schnaider en het hele team het allerbeste wensen.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!