Na de klucht die zich afspeelde in Amerika, heeft bandenfabrikant Michelin de organisatie van de Franse GP laten weten dat de problemen die ze hadden in Indianapolis, zeker niet meer zullen voorvallen in Magny Cours.

De organisatie van de Franse GP liet daarop een bericht uitgaan waarin zij de fans aanmoedigd om gewoon naar de race te komen kijken. ” De gebeurtenissen in Indianapolis zullen zeker niet meer voorvallen op Magny-Cours in Nevers. De beroemde snelle kombocht die het circuit legendarisch maakt was de uitzondering voor de ongelukkige situatie. Bovendien is het circuit in Nevers gekend terrein, Michelin test er regelmatig.  “ aldus een bericht, daaruit blijkt duidelijk dat de organisatoren in Frankrijk zich zorgen maken. Je zou voor minder.

De Franse GP wordt verreden op zondag 3 juli.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!