Kampioen van afgelopen seizoen, Michael Schumacher, droomt ervan om volgend jaar een duel te beleven met zijn jongere broer Ralf.
Het 2003 seizoen leek nochtans een tijdje op deze gebeurtenis af te stevenen maar de jongste van de Schumachers had enkele moeilijke laatste races en moest afhaken in de titelstrijd.

Zowel Ralf als Michael hopen nu in 2004 de titel in de wacht te slepen:

“Mocht Ralf wereldkampioen worden dan zou ik daar geen enkel probleem mee hebben maar natuurlijk wil ik eerst een 7de titel scoren, dat is nu het nieuwe doel.”

vertelde Michael.

“Ik zou heel erg gelukkig zijn mocht ik opnieuw mijn titel kunnen verlengen. Lukt dat niet, dan probeer ik het gewoon opnieuw, het volgende seizoen. Ik weet dat Ralf het talent heeft om wereldkampioen te worden, daar bestaat geen twijfel over.”

Michael heeft nog een contract tot en met 2006 bij Ferrari en ook zijn broer lijkt bij te gaan tekenen tot dan.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter