Jarno Trulli heeft er ondanks een pijnlijk oog 143 testrondjes op zitten op het Jerez circuit. De Italiaan ging naar een specialist en hij kwam tot de ontdekking dat er een klein stukje metaal in het oog van Trulli zat.

“Ik heb meer getest dan ik dacht dat ik aan zou kunnen door het probleem met mijn oog. Op de avond van de eerste dag had ik pijn in mijn oog. Ik ben naar een specialist geweest en hij heeft een klein stukje metaal er in gevonden.”

“Hij plukte het eruit maar door het ongemak kon ik twee dagen niet testen.”

Naast zijn oog waren er ook problemen troef voor Trulli. Door het veranderlijke weer verliep de testweek van Toyota niet zoals gepland.

 

“De dagen dat het nat weer was hebben we wat werk verricht met de elektronica. We probeerden ook wat downforce uit zoals die voor volgend jaar verwacht wordt, maar door de veranderlijke weersomstandigheden was het moeilijk om echte resultaten te vergelijken.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter