De Formule 1 maakt zich in Barcelona klaar voor de tweede testweek. Tijdens deze testweek worden nog snellere rondetijden verwacht, ook omdat de teams met updates komen.

Zo werd van Mercedes een grote aerodynamische update verwacht, volgens het Britse weekblad Autosport zouden de Duitser hier 2 seconde per ronde mee kunnen winnen. Ook zou Mercedes met nieuwe motorinstellingen komen die de prestaties van de motor verbeterd. Mercedes was vorige week al het snelste team en oogde ook betrouwbaar.

Valterri Bottas laat weten: We hebben ons nog niet echt op snelle rondetijden gericht. Het ging meer om het maken van kilometers en het werken aan de auto. Het gaat straks om Melbourne, hoe gaat ons auto het daar doen en wat doet de rest.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.