In onze berichtgeving kan u lezen dat Robert Doornbos niet in actie zal komen tijdens de komende Grote Prijs van Europa, ten faveure van de Fransman Frank Montagny (Renault, red)

Het management van Robert Doornbos verspreidt daartoe volgend persbericht, dat uiteraard de lof van Jordan bezingt.

Om teambelangen te dienen zal Robert Doornbos tijdens de aanstaande Grand Prix van Europa niet zijn reguliere functie als derde en testrijder vervullen voor het team van Jordan Grand Prix. Wel zal de 23-jarige Rotterdammer dit weekend tijdens de zevende ronde om het 2005 FIA Formule 1 Wereldkampioenschap op de N�rburgring persoonlijk aanwezig zijn om zijn team en haar partners te ondersteunen op andere vlakken.

De beslissing van Dr. Kolles om Robert Doornbos aanstaand weekend op de N�rburgring niet op te roepen in zijn reguliere functie stond reeds gepland en heeft derhalve geen verdere invloeden voor het verdere verloop voor dit seizoen. Onderdeel van het 2005 contract dat Robert Doornbos heeft met Jordan/Midland is namelijk dat het team de mogelijkheid kan aangrijpen om gedurende het seizoen ook andere rijders te testen. Tijdens de Grand Prix van Europa zal het team deze mogelijkheid dus voor het eerst aangrijpen.

Robert Doornbos is trots en blij om te blijven beschikken over het aanbod om in 2006 als racecoureur uit te komen voor Midland en zal zich samen met zijn management voornamelijk hier op concentreren. Daarnaast kijkt het jonge autosporttalent graag uit naar de eerstvolgende mogelijkheid om tijdens Grand Prix weer als derde en testrijder voor Jordan Grand Prix uit te komen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter