Nadat het Hispania Racing Team vandaag Narain Kathikean bevestigde als coureur kwam er meteen meer nieuws naar buiten over de Spaanse Formule – renstal. Zo liet HRT- eigenaar Ramon Carabante weten zo goed als rond te zijn met een investeerder:
Deze internationale investeerder zal een deel van de aandelen van het team kopen, niet alles, want ik wil een meerderheidsbelang houden. Het zal zorgen voor een kapitaalinjectie en een goede toekomst voor het team.

Volgens Colin Kolles ziet het voor HRT in 2011 beter uit, het team zou haar middelen en faciliteiten verbetert hebben, onder andere door het sluiten met samenwerkingen met andere partijen. Kolles duidt hier over duidelijk op Williams, Williams zal HRT volgend jaar van een versnellingsbak voorzien. Aangenomen wordt dat HRT dit jaar met een geupgrade Dallara-chassis zal rijden waarmee het ook in 2010 reed. De achterkant van de auto zal geheel aangepast zijn, met behulp van Williams – technologie. Wij zijn benieuwd hoe snel de 2011- HRT zal zijn, de auto van het team in 2010 al de langzaamste van het veld…

Ten slotte was er nog slecht nieuws voor Carabante, een Spaanse rechtbank maakte bekend dat hij bijna 50 miljoen Euro moet betalen aan een businesspartner waarmee hij een conflict heeft.

By peter