Alan McNish volgt het voorbeeld van enkele democratische kandidaten voor het presidentschap van de VS en trekt zich terug uit de strijd om het laatst overgebleven zitje van dit seizoen.

McNish maakte zijn ietwat late entree in de Formule1 bij Toyota en was vorig jaar testrijder bij Renault. Volgens verschillende bronnen zou hij een contract hebben getekend bij Audi om in 2004 de Le Mans reeksen te rijden. De Schot wordt bij team Veloqx teammaat van Johnny Herbert.

�Eddie Jordan was heel eerlijk, hij zei me dat hij momenteel alle geld kan gebruiken, en dat het stoeltje naar de hoogste bieder gaat. Zo zit de autosport wereld van vandaag nu eenmaal in elkaar.�

Benson en Hedges, de hoofdsponsor van Jordan heeft zijn aanbod om de sponsoring te verhogen als er een Britse rijder het tweede stoeltje bij Jordan krijgt nogmaals herhaalt. Maar voorlopig ziet het er naar uit dat Giorgio Pantano de meeste dollars op tafel kan leggen.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter