Verstappen en Ricciardo staan bekend als het meest relaxte duo op de grid ondanks enkele botsingen, maar aan deze combinatie zal na dit jaar een einde komen.

Ricciardo besloot op het laatste moment om zijn handtekening te zetten onderaan het contract dat Renault hem voorlegde.

Toch denkt de Nederlander niet dat het contact tussen hem en Ricciardo hierdoor ten einde is.

In Ricciardo heb ik een uitstekende teamgenoot met wie ik het ontzettend goed kan vinden, zo vertelt hij op zijn officiële website Verstappen.nl.

Ik zie niet in waarom we hierna niet meer met elkaar om zouden kunnen gaan, want hij is gewoon een heel goede vriend geworden. Hij verdwijnt niet, hij gaat alleen naar een ander team.

Maar terwijl de ene vriend gaat, komt er een andere binnen. Fransman Pierre Gasly is geen onbekende voor Max Verstappen.

Hij is erg relaxt en ik ken hem natuurlijk al veel langer. Misschien haal ik wel een welkomstgeintje met hem uit., aldus Max Verstappen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!