Op Twitter lezen we geruchten dat Max Verstappen toestemming zou hebben gevraagd en gekregen om met de oranje helm die hij droeg op Spa het seizoen af te maken.

De helm die hij speciaal voor de Grand Prix van België liet ontwerpen heeft oranje accenten en op de bovenkant een oranje leeuw op een oranje veld.

Het is de tweede keer dit jaar, dat Verstappen het ontwerp van zijn helm wijzigt.
Normaal gesproken kan de rijder maar eens per seizoen van helmontwerp veranderen, tenzij de organisatie onder bijzondere omstandigheden toestemming verleent.

Kennelijk heeft de enorme toestroom van Nederlandse supporters naar Spa Francorchamps jongstleden zondag zoveel indruk gemaakt, dat die toestemming uitzonderingsgewijs is verleend en Max dus duidelijk herkenbaar is de rest van het seizoen door een reflecterend oranje toefje dat uit de kuip van de Red Bull straalt.

Een miniatuurreplica van de helm zal binnenkort ongetwijfeld beschikbaar zijn in de Verstappenwebwinkel.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!