De Britse F1-commentator Martin Brundle denkt dat Max Verstappen in een valkuil dreigt te stappen.

Brundle, die zelf negen keer op het podium stond in de F1 maar nooit wist te winnen, ziet namelijk naar eigen zeggen teveel frustratie op het gezicht van Max nu de auto niet top is. In gesprek met de Telegraaf zegt hij over Max:

Hij is zo slim, ik denk niet dat hij advies nodig heeft. Maar hij moet niet te gefrustreerd raken, want daar wordt een auto niet sneller van. Ik lees bij hem namelijk wel enige teleurstelling van zijn gezicht af.

De inschatting van Brundle is natuurlijk persoonlijk.

Max Verstappen heeft zich tot op heden nauwelijks negatief uitgelaten over zijn team. Hij heeft weliswaar aangegeven dat de auto dit jaar nog niet snel genoeg is, maar tot Vettel-achtig geklaag op de radio over gebrek aan snelheid is het nog niet gekomen.

Alleen in Bahrein liet Max zich even gaan door met zijn voet de muur te schoppen nadat hij uitviel met een remprobleem.

En daar hadden de mannen van Red Bull alle begrip voor…


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published.