Jacques Villeneuve denkt dat zijn huidige teamgenoot, Felipe Massa, wel eens Michael Schumacher zou kunnen verslaan volgend jaar bij Ferrari. Volgens hem is de jonge Braziliaan hongeriger dan de zevenvoudig wereldkampioen.

Villeneuve: “Dat kan betekenen dat Felipe Michael zal verslaan. De kans bestaat dat hij veel meer risico zal nemen, dat betekent echter nog niet dat hij ook echt sneller is dan Schumacher.”

Of Schumacher zelf niet meer hongerig is valt te betwijfelen. Ondanks zijn vele successen blijft hij altijd gemotiveerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Jean Todt bevestigt dit: “Schumacher is iemand die hongerig is en nog niet heeft gegeten. Dus als hij eenmaal eten ziet is hij niet meer te stoppen.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!