Manor is druk bezig met een verhuizing. Het kleine Engelse team was op heden in een fabriek van Manor in Banbury gevestigd. Het team verhuist nu naar een pand vlakbij het circuit van Silverstone.

De verhuizing is mogelijk dankzij een kapitaalinjectie van mede-eigenaar Stephen Fitzpatrick. De fabriek nabij Silverstone zal een solide basis voor het team gaan vormen. In deze fabriek wil Manor ook verder werken aan het nieuwe chassis.

Dit chassis stond gepland voor de Oostenrijkse Grand-Prix. Naar het schijnt is het debuut nu uitgesteld naar Spa-Francorchamps. Voor Manor is de lancering van het chassis belangrijk. Het team rijdt nu met een aangepaste 2014-chassis en de Ferrari-motor van vorig seizoen.

Met een nieuw chassis kan Manor ook de beschikking krijgen over de huidige Ferrari-motor. Deze is veel krachtiger en kan voor Manor voor een grote sprong voorwaarts zorgen.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter