Na meer dan 2 jaar trouwe dienst en 44,798 kilometer heeft Manor afscheid genomen van het MR03B-chassis. Volgend jaar zal Manor voor het eerst in 2 jaar met een nieuw chassis rijden. Het chassis werd aan het begin van dit jaar op laatste moment aangepast, na een uitstel van betaling werd Manor alsnog tot leven gewekt.

Jordan King en Rio Haryanto testten vandaag voor de laatste keer met het chassis. Met een 1:49.593 was Haryanto sneller dan King die een rondetijd van 1:49.661 reed.

Nu Manor afscheid heeft genomen van de MR03B is de grote vraag hoe het team er volgend jaar uit zal zien. Een deel van het management heeft het team verlaten en de kans is groot dat het team volgend jaar onder een nieuwe naam aan de start verschijnt. Daarnaast zal Mercedes motoren gaan leveren en is de kans groot dat het team ook andere coureurs in dienst zal nemen. Daarbij wordt vooral de naam genoemd van Mercedes-talent en DTM-kampioen Pascal Wehrlein. Ook Alexander Rossi zou een goede kans maken.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter