Pastor Maldonado is bijna zeker van een stoeltje in de Formule 1 voor 2014. De deal kan ieder moment worden beklonken zo meent Pastor Maldonado. Bij welk team Pastor bijna zijn krabbel heeft gezet wil hij niet prijsgeven.

Nadat de Venezolaan aankondigde te gaan vertrekken bij Williams werd hij een spil in Silly Season 2014. Maldonado werd bij bijna elk team dat nog op zoek is naar een rijder genoemd. Zo zou Pastor zijn zak met centjes meenemen naar Lotus, Sauber of Force India.

De keuze van Maldonado lijkt zich nu te beperken tot twee teams namelijk Lotus of Sauber. Het management van de Venezolaanse veelbetaler zou onlangs gezien zijn in Zwitserland alwaar Sauber haar thuisbasis heeft. Toch lijkt Lotus de grootste kanshebber. De mannen uit Enstone kunnen het oliegeld dat Pastor meeneemt uiterst goed gebruiken.

Het is dus vrijwel zeker dat Pastor Maldonado ook volgend jaar in de Formule 1 rijdt. De vraag is nu bij welk team hij volgend jaar in de auto zit. Wat denk jij? Sauber of Lotus? Geef je mening in ons Silly Season Topic of het leukste forum van de lage landen!