AlbersDe kans bestaat dat Minardi niet zal kunnen deelnemen aan de GP van Australi�. Het team kan namelijk pas in april over zijn nieuwe wagen beschikken, en stelde daarom voor om aan het nieuwe seizoen te beginnen met hun oude wagen.

Daarvoor moeten ze de toestemming krijgen van alle andere teams. En Minardi heeft al acht van de negen teams weten te overtuigen. Maar Ferrari blijft dwars liggen.

Max Mosley heeft al laten weten dat er zonder een fiat – woordspeling – van Ferrari er geen wit zwarte wagens het circuit op mogen in Melbourne.
Minardi eigenaar Paul Stoddart bijt dan weer van zich af door te zeggen dat de PS04B een legale wagen is omdat de FIA op een illegale manier de nieuwe regels invoerde.

“Ik zou verbaasd zijn als we na wat protest niet mochten racen.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *