In juli hield de Formule1 een demonstratie in de straten van Londen, en dat is de burgemeester van de stad zeer goed bevallen. Zo goed zelfs dat Ken Livingstone, ook wel bekent als “Red Ken”, graag een Grand Prix naar Londen wil halen.

“Ik sta nog steeds achter het idee om een Grand Prix in Londen te organiseren. Elk aanbod dat de Formule1 maakt zal zeker en vast bekeken worden.”

Maar Livingstone wil niet de plek van Silverstone innemen. Het circuit ligt al een tijdje onder vuur en het lijkt er op dat het zijn plekje op de kalender wel eens zou kunnen verliezen.

 

“Silverstone is belangrijk voor het voortdurende succes van de Britse motorsport. Ik zou graag hebben de Britse Grand Prix daar blijft.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter