Het lijkt een kwestie van tijd te worden, maar de geruchten dat Bas Leinders de plaats van Gianmaria Bruni of Zsolt Baumgartner (al naar gelang de geraadpleegde bron) steken alsmaar meer de kop op.

Paul Stoddart zelf liet vorige week nog weten niet blij te zijn met de prestaties van Bruni. Deze heeft al enkele keren de wagen gewoon aan de kant van de weg gezet, ondanks het feit dat hij verder kon racen.

Nu Leinders een ‘grote’ sponsor aan de haak heeft weten te slaan worden de kansen op een eerste Vlaming in een F1-race met de dag groter.

Eerst werd er aangenomen dat Leinders in Spa-Francorchamps zijn eerste race zou rijden, maar nu blijkt zelfs dat Magny-Cours of Silverstone al tot de mogelijkheden behoren.

We blijven de ontwikkelingen met spanning volgen

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter