Ferrari heeft ook op de tweede testdag in Barcelona de snelste tijd op de klokken gezet. In de ochtend reed Leclerc een 1:18.247.

Pierre Gasly nam het stuur over van Max Verstappen. De Fransman reed 92 ronden en een zevende tijd. Anderhalf uur voor het einde van de sessie zette Gasly de RB15 in de bandenmuur. De Fransman verklaarde na afloop de limiet te willen opzoeken en daarbij de achterkant van de auto verloren te zijn.

Lando Norris reed voor McLaren op de zachtere band de tweede tijd. Magnussen was goed voor P3. In de middag nam Pietro Fittipaldi het stuur van Magnussen over. Magnussen was niet helemaal tevreden over zijn stoeltje.

In de ochtend was het Alexander Albon die al na vier bochten van de baan spinde en daarmee en rode vlag veroorzaakte. Albon slaagde er nog wel in om 132 ronden te rijden.


Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.