Max Verstappen en Red Bull richtten zich vandaag vooral op de afstelling voor de race. Er werden veel lange runs gemaakt, Daniel Ricciardo maakte in de tweede vrije training niet eens een korte run. Verstappen deed dit wel maar werd door een virtual safety car gehinderd nadat Esteban Guttierez zijn Haas F1 bolide met technische problemen langs de kant zette.

Verstappen is tevreden: We zijn erg tevreden na vandaag, vooral de lange runs waren erg goed. Het is lastig iets te zeggen over de korte run, omdat die in mijn snelle ronde onderbroken werd door de virtual safety car en ik naar binnen moest komen. Maar de banden voelden goed aan, er was niet veel verschil tussen de mediums en harde compound. Dit circuit zou onze auto goed moeten liggen en dat zag je ook, want we zaten er goed bij. Het ziet er positief uit.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.