Maandag is de moeder van de FIA president, Max Mosley overleden, Lady Diane Mosley was 93 jaar.
Lasy Diane Mosley zou op 93-jarige leeftijd overleden zijn in Parijs, Frankrijk, dat schreef The Times gisteren.

Lady Diane Mosley werd geboren in Mitford, Groot-Brittanni�, ��n van haar zussen was de auteur Nancy Mitford. Diane Mosley zelf was een interieur decorateur en schrijfster, haar biografie �A life of contrasts� werd voor het eerst gepubliceerd in de late jaren 70 en is uitgegroeid tot een bestseller, maar kreeg ook heel wat kritiek.

Diane Mosley is tweemaal getrouwd geweest, haar tweede man was Sir Oswald Mosley, de man stond in de jaren 30 aan het hoofd van de British League of Fascists, onder de genodigden op het trouwfeest bevond zich een zekere Adolf Hitler.
Diane zelf was goed bevriend met auteur Evelyn Waugh en de toenmalige eerste minister Winston Churchill.

Juist na de geboorte van Max Mosley in 1940 werd het koppel achter de tralies gezet vanwege hun politieke opvattingen. Enige tijd later werd het koppel weer vrijgelaten op basis van een document.

Een bewogen leven.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter