Ook Formule 1 piloten en teams hebben recht op hun verdiende Kerstvakantie.
Deze week worden dan ook de laatste testen gereden van 2003.

Het team van Frank Williams zal deze week testen met de 20 jarige Chinees Ho-Pin Tung, een droom die werkelijkheid zal worden voor de jonge Chinees die het Aziatische Formule BMW kampioenschap heeft gedomineerd.

Minardi zal ook deelnemen aan de laatste testweek, zij zullen een driedaagse test afwerken.
Het testwerk van Minardi zal gehouden worden in Itali� en zal verreden worden door de Argentijn Jos� Maria Lopez , de Fin Heikki Kovolainenen en de Italiaan Fabrizio Del Monte.
Bij Minardi zullen de testen vooral gericht zijn op het evalueren van de piloten en zal er een gedetailleerd technisch programma afgewerkt worden met twee PS03 chassis.

Na deze laatste testen zal er drie weken rust heersen in het Formule 1, in januari krijgen we dan de eerste wagens te zien voor het 2004 seizoen.

Maar ondertussen kunnen jullie het Dakar nieuws volgen op F1Pits.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter