Het laatste stoeltje in de Formule 1 is vergeven. HRT dat nog op zoek was naar een tweede coureur heeft Narain Karthikeyan bevestigd voor 2012. De Indiër zal samen met Pedro de la Rosa het rijdersduo vormen voor het Spaanse team.

Geen Giedo van der Garde en dus ook geen Vitantonio Liuzzi bij HRT, maar dus wel outsider Karthikeyan die er met het laatste stoeltje vandoor gaat. Karthikeyan reed in 2011 negen races voor het team van HRT en mag daar nu een vervolg aan geven. De 35-jarige Indiër is erg blij dat hij dit jaar weer voor HRT mag racen.We hebben heel hard moeten werken om dit voor elkaar te krijgen. Ik ben dolblij dat ik ook dit jaar voor HRT kan racen. Ik heb sinds het einde van het vorige seizoen keihard getraind om volledig voorbereid te zijn op een eventuele kans. Met de komst van een nieuw management en Pedro de la Rosa hebben we een goede kans om dit jaar nog meer vooruitgang te boeken.

Ook teambaas van HRT Luis Perez-Sala is tevreden met de komst van Karthikeyan: Ik ben erg blij dat we ook dit jaar weer op Narain kunnen rekenen. Het feit dat hij ook dit jaar voor ons rijdt zorgt voor de nodige continuïteit en stabiliteit binnen het team. Met Narain hebben we een snelle en betrouwbare rijder. Van alle races waaraan Narain vorig seizoen meedeed , wist hij er maar één niet te finishen. Ik weet zeker dat zijn prestaties dit jaar ook beter zullen worden, nu hij nog een seizoen voor ons kan blijven werken.