Stoddart crasht

Voor Paul Stoddart, teambaas van Minardi, liep zijn demonstratierit gisteren op het Minardi Thunder at the Rock evenement in Rockingham niet van een leien dakje. Stoddart verloor de controle over het stuur van een Minardi PS01 en plaatste de bolide tegen een muur. Gelukkig kwam hij er zonder kleerscheuren vanaf, maar wie gaat er nu voor de reparatiekosten opdraaien?

Schumacher crasht Sauber

Neen, het gaat hier niet om een van de twee bekende broers uit de F1, maar wel om Walter Schumacher, ook autopiloot, maar geen familie van de F1 Schumachers. Dit incident vond ook gisteren plaats, maar had een bittere nasmaak: enkele toeschouwers raakten gewond. Walter wou zijn kunnen laten zien – volgens de andere rijders reed hij erg roekeloos – in een Sauber C5 uit 1976 op een Sauber fanclub evenement, maar het liep fout af. Hij verloor de controle over het stuur, crashte tegen omheining aan, en verwonde daarmee vier toeschouwers. Hij werd voor ondervraging meegenomen door de plaatselijke autoriteiten.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter