Keert Mika Hakkinen terug in de Formule 1? Dat is de onwaarschijnlijke vraag die recent opduikt.

Het Duitse vakblad Auto, Motor und Sport, doorgaans goed ge�nformeerd, schrijft dat Williams een contract met de voormalig wereldkampioen gesloten heeft. Het bericht staat vandaag ook in verschillende Belgische kranten. Mika Hakkinen reed in 2001 zijn laatste race, en werd wereldkampioen in 1998 en 1999.

Volgens het magazine zou Hakkinen nog voor de zomerstop enkele testen afleggen.

Juan Pablo Montoya rijdt volgend jaar zeker niet meer voor Williams – BMW, en ook Ralf Schumacher is twijfelachtig. Zijn naam wordt voortdurend in verband gebracht met Toyota.

Ook de naam van Jacques Villeneuve, Fisichella, Webber, Heidfeld en beide testrijders van Williams, Gen� en Pizzonia, circuleren in de wandelgangen.

H�kkinen kruipt dit weekend in het Finse H�meelinna alvast achter het stuur in de Porsche Cup.

Het lijkt in ieder geval onwaarschijnlijk dat Mika Hakkinen een comeback zal maken in de Formule 1. Mika Hakkinen is 35 jaar, net als regerend wereldkampioen Michael Schumacher.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter