In een interview met het Duitse Motorsport-Total heeft Pierre Gasly laten weten dat hij niet naar Red Bull is gekomen om tweede coureur naast Max Verstappen te zijn.

Gasly over zijn transfer naar Red Bull als opvolger van Daniel Ricciardo:
Het wordt voor mij een mooie uitdaging om plaats te nemen naast één van de beste coureurs van dit moment. Het kan even duren voordat ik competitief ben, maar ik ben hier niet om de tweede coureur te zijn. Dat is niet wat ik wil en niet waarmee ik tevreden zou zijn. Max is een van de snelste jongens in de paddock. Daar ben ik erg opgetogen over, want zo kom je zelf ook op een hoger niveau.

Natuurlijk zal ik in de loop van het seizoen verbeteren. Als ik een auto heb waarmee ik kan winnen, ga ik daar graag voor, maar als ik een auto heb die alleen goed genoeg is voor de top vijf, dan zal dat het doel zijn.


Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter