Colin Kolles heeft duidelijk gemaakt dat Caterham niet zal fuseren met het Roemeense FFR/Forza Rossa project. Vorige week deden geruchten de ronde dat het management van Caterham haar focus verlegd zou hebben op Forza Rossa. Kolles is betrokken bij beide projecten als adviseur.

De problemen met Caterham hebben niets te maken met Forza Rossa of het FFR F1 Team. Het zijn twee los van elkaar staande zaken. Het probleem is dat sommige mensen denken dat het onder curatele stellen van Caterham heeft te maken met Forza Rossa. Aldus Kolles tegen Formule 1 journalist Adam Cooper.

Volgens geruchten zal Forza Rossa niet ingeschreven staan voor het seizoen 2015. De reglementen maken echter een late toetreding tot het wereldkampioenschap mogelijk.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!