Veel keuze heeft de jonge Oostenrijker Christian Klien niet. Na een weinig overtuigend seizoen bij Jaguar zit hij nog steeds zonder werkgever. Alleen als het te koop staande Jaguar team nog een overnemer vindt in de komende dagen, maakt hij nog een kans op een racezitje.

  Klien hoopt alvast dat de finish in Brazili� nog niet het einde is van zijn carri�re.

“Zolang er een vacant racezitje is, zal ik er voor vechten. Maar als alles al volzet is moet je ook naar de mogelijkheid kijken om derde rijder bij een groter team te kunnen zijn. Een testrol bij een topteam is een goede oplossing voor een rijder met mijn ervaring, dus zullen we ook naar die optie kijken.

We zijn met enkele teams in gesprek en we wachten ook af wat er met Jaguar zal gebeuren. De komende weken zullen heel belangrijk worden.  “

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter