Het drankorgel van Finland is weer eens buiten gekomen, althans volgens enkele mensen die de Londense club For Your Eyes Only bezochten. Kimi zou een drankrekening van 5000 pond hebben gekregen en een schootdans van 2 stripteaseuses.

Dit alles zou vorige week hebben plaats gevonden terwijl arme Juan Pablo Montoya aan het testen was.

“Ik was van de hand Gods geslagen.” Zei de manager van de club.

“Ik dacht dat ik alles had gezien, maar een van ‘s werelds beste racers die een schootdans krijgt zonder z’n broek aan te hebben, dat slaagt echt alles.”

“Het was gewoon teveel, hij was zo verschrikkelijk dronken en gaf er niet om wat er aan het gebeuren was. Het kan me niet schelen hoe beroemd hij wel is, het is geen excuus om je zo te gedragen.”

Het is niet de eerste keer dat dit soort berichten de pers haalt, maar Raikkonen wil niet reageren. Zijn goede vriend Christian Vine doet dat in zijn plaats.

 

“Het verhaal is absolute onzin. Het is niet de bedoeling dat een F1 rijder over zoiets spreekt, en zeker niet op een zaterdagmiddag wanneer hij vrij heeft.”

Hoeveel van dit verhaal waar is, dat mag u zelf uitmaken…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter