De laatste dagen horen we de wildste geruchten over Ferrari, Schumacher en Raikkonen. Zo meldde Bild vandaag dat Raikkonen al een voorcontract heeft getekend bij Ferrari om Schumacher in 2007 te vervangen. De Fin doet dit af als onzin.

“Er is geen enkele twijfel dat we de snelste wagen hebben. Ik win races en ik voel me goed in dit team. Waarom zou ik dan zelfs maar overwegen om naar een ander team te gaan?”

“Ik bevind me natuurlijk in een positie waarin elke Formule 1 coureur zich zou willen bevinden. Ik wil races en kampioenschappen winnen met McLaren. Sinds mijn debuut in de Formule 1 zijn er altijd wel speculaties geweest over mijn toekomst; dit is dus niet nieuw voor mij. Maar zoals ik eerder al zei, ik ben gelukkig bij mijn huidige team.”

Ook Ron Dennis ontkent alle geruchten: “Beide coureurs passen binnen onze lange termijn planning, het team is dan ook niet aan het onderhandelen met andere coureurs. Ook niet met Michael Schumacher.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter